2017. febr. 28.

Kis cégek a netre fel!


A web vezető pozícióját már nem lehet vitatni és pont!
pedig milyen sok cégnek a mai napig nincs weboldala


Ha valaki ennek ellenáll az olyan mintha azt mondaná, hogy nem akar megtanulni olvasni mert akkor is megérti a másikat ha kinyitja a fülét. 

Nem engedheti meg magának egy cég vagy vállalkozás sem, a virtuális vakságot! 

Ha nem vagy fönt a kisvárosodban mint XL méretű ruhák szakboltja, attól még rákeresnek ám, hogy hol lehet molett ruhákat venni!  
Ha nem akarod, hogy mástól vegyenek akkor nyitni kell! Nyitni a web felé. 

Hidd el, hogy olyan emberek is a neten keresnek akikről azt gondolod, hogy:
Á AZ ÉN VEVŐIM, AZ ÉN MEGRENDELŐIM NEM A NETEN KERESNEK!   
DEHOGYNEM!    
DE IGEN OTT KUTATNAK ÉS AKI NINCS OTT AZ NINCS A SZEMÜK ELÉ TÉVE SOHASEM! 

Higgy nekem és másnak is, hogy a neten a cégednek már létkérdés ott lenni! Lehetsz szobafestő vagy egy mlm boltnyitással kacérkodó valaki! 
Muszáj, hogy oldalad vagy boltod legyen!

Számtalan kedvező tapasztalat van már, amikről azok tudnak beszámolni, akik már jó ideje úgy irányítják a weblapjukat, hogy azt a keresők is és a célközönség (látogatók) is kedvelik.

A gugli és más keresők időről időre visszatérnek a weblapunkra és át-meg át pásztázzák, hogy van-e friss, új tartalom, van-e értékes cikk vagy más ami miatt az elsőbb helyet kiérdemeljük.
Ha az ember-látogatót, - legyen az vevő vagy megrendelő - vissza várod azzal, hogy újabb érdekes és főleg számára hasznos dologgal töltöd fel a weblapodat akkor nem csak a kereső hanem ez a látogató is visszatér hozzád.

Ha jól csinálod akkor sok ilyen látogatásból lesz az aki megadja majd a nevét, hogy kérje a cikkeidet, tanácsaidat.  
Ha pedig a számtalan hasznos jótanácsoddal magadhoz szoktatod akkor méltán számíthatsz rá, hogy nagyobb eséllyel nálad költi el majd a pénzét is.

De ez nem megy egy hét alatt, addig légy nyitott mert sok új információt osztok meg veled itt a blogon és a hírlevélben is. 
Iratkozz fel ha még nem tetted meg, ha pedig van valakid akinek úgy gondolod jól jönnek ezek a tanácsok, küldd el neki ezt a webcímet. 

Vidám napot!
Piroska



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése