2010. nov. 28.

MLM-boltok karácsonykor

Te hogyan készülsz a karácsonyi csúcsforgalomra? Mert akár van már boltod a neten akár nincs, remélem vagy annyira aktív, hogy a céged ajánlatát valamilyen formában kínálod a látogatóidnak. Aki régebben olvassa a blogot az tudja, hogy itt csak az internetes megoldásokkal foglalkozunk mert a hagyományos nyomulásra volt 20 évünk, hogy eltoljuk. Most javítjuk a szakma ázsióját.
Mindíg azt mondom, hogy állj hozzá az üzletedhez úgy mint a vállalkozó. Gondolkozz vállalkozói fejjel akkor előbb-utóbb kinövöd a mindenkipotenciálisvevőmlehet gondolkozást.

De térjünk vissza a karácsonyi ajánlattételhez:

Két eset van:
1, Van webboltod és ott kínálod a portékát. Ilyenkor öltöztesd ünneplőbe a weboldaladat, tegyél fel mikulásos sapkát a termékre, készíts kép montázst ahol ki van hangsúlyozva egy-egy akciós terméked. Használd a céged akciós listáját csak küldj ki minél több információt a dolgaidról. Ünnepi kirakat és belső dekoráció köszön vissza ha bemész egy áruházba. Akkor a webboltodon is lássák az ünnepi hangulatot!

2, Vagy nincs webboltod vagy nincs még kész mint a lányomé, de akkor is van megoldás arra, hogy az ünnepi termékeket megmutasd a vevőidnek. Készíthetsz egy szép word sablonból egy pár oldalas minimagazint, vagy gyorsan egy letölthető pdf-et amit aztán szétosztogatsz letöltésre.
Mert minél több impulzust adsz kifelé, annál több fog visszaáramolni Hozzád!

Ide mellékelem mintának az övét, hogy mazsolázz ötletelj belőle Te is. Ültesd át a saját lehetőségedre csak csináld meg és küldd ki minél több feliratkozódnak vagy olyan barátodnak akivel amúgy levelezel. Vigyázz ne spemelj!.
Látod Ő is csak egyszerű excelben készítette el, van benne sok hiba, nem profi, de mégis csinált valamit, hogy tudassa a cége nagy akcióit. http://relaxotthon.ajanloja.hu/websites/relaxotthon.ajanloja.hu/images/01238005.pdf
Másold le vagy alakítsd át a saját céged karácsonyával!

Vagy más tipp: Biztos kapsz hírlevelet a cégedtől. A benne levő képhez is írhatsz valamit mint itt az eredeti fejléchez lett hozzáírva: Ajándékozzon szeretteinek egészséget karácsonyra.

Ha nincs webboltod akkor egy képpel megtűzdelt levél is megteszi amiben egy-két terméket ajánlasz a figyelmükbe. Nem mindent!

A pszichikai hangulatot még fokozhatod a mikulás-piros, a zöld, a karácsonyi díszek, és más ünnepi elemekkel is.

folytatjuk még...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése