2014. febr. 5.

Otthonról dolgozol

Üzenet, mlm gondolatok

Minden hálózatot Te se tudsz felépíteni! Ha már több hálózatban bent vagy akkor szelektálj. El kell különíteni azokat a boltokat ahol majd csak vásárolsz majd és másképp kell arra nézned ahol majd dolgozni fogsz.
Egyszerűen azért mert mert más a pénzmozgás iránya. Az egyiknél megkeresed a másiknál elköltöd, a kettő pedig nem keverhető össze.

Az idő-folyószámla neked is csak terhelésből áll, ezért a nap 24 óráját használd hatékonyan. Dolgozz, pihenj, fejleszd magad, dolgozz pihenj ...Top lista alapján, törődj a családoddal és törekedj egyensúlyra az életedben. Különben csak pocsékolod az energiát és nem jutsz sehova sem. A családod ekkor joggal reklamál majd, hogy semmit nem ér a munkád miért csinálod.

Mutass példát és csak egy üzlettel foglalkozz otthonról. Azzal is lesz épp elég dolgod ha jól akarod csinálni, hidd el! És miért ne akarnád az MLM vállalkozásodat jól, a maximumon járatni? És így már sikeresen csinálod ráadásul ezt a hozzáállást tudod másolódásra továbbadni annak, akitől majd Te is komoly eredményeket vársz.

Kattints ide, remélem itt is találsz hasznos infót A most készülő weblapon 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése