2009. szept. 26.

Nyomulásmentes MLM

Igen, meg lehet ezt a nyomulás mentes MLM-ezést tanulni. Meg is kell mert ma az internet korában nem mindegy, hogy milyen csatornán és milyen módon veszed fel a kapcsolatot a vevőddel. Tudod mit?!
Legjobb, ha hagyod, hogy Ő vegye fel Veled a kapcsolatot önként. Ennek van számos módja amit egy blog cikkben nem lehet megtanulni de vannak tanfolyamok ahol el tudod sajátítani.

Mondd Te most milyen módszereket alkalmazol a kapcsolat felvételhez?
Tudod-e, hogy sok hasznos és sok ingyenes kis program segít ebben Téged csak meg kell ismerni.

Vigyázz, mert ha információ hiányában előveszed a jó öreg névlistát és elkezded a katonatársad és volt osztálytársaid zaklatását akkor bezárják a kapcsolati ajtajukat előtted. Felejtsd el az ősi zaklatásokat!

Ilyen időben amikor az emberekre egyre több reklám zúdul, nem szabad beállni abba a sorba, ahol nem terem babér, csak ellenszenv.
Hiszen az emberek minden irányból kapják a kéretlen ajánlatokat. Te is!
A postaládában, este a filmnézés közben, egy weboldal kinyitásakor, aztán nem is említem már a számtalan kéretlen spam ajánlatot.

A webmlm.info weboldalon épp ez a webes új módszer tanulható meg. Kitől? Attól aki maga is csak így építi az üzletét. Rendelhető a frissített e-kurzus ahol a közösségi mlm marketingről is tanulhatsz!

2 megjegyzés:

  1. Hát ez egy akkora információs halmaz, hogy évekre volna szükség, hogy mindent megtanuljak.
    Csodálom azokat, akiknek erre van elég idejük.
    Én 2 éve tanulom és gyakorlom, de nagyon lassan haladok, mert mellette működtetni kell a vállalkozásomat, családom is van, fel kell nevelnem a gyerekemet, rendben kell tartani a házat, és néha még magamra is kell szánnom időt, mert csak az egészségem megőrzése révén tudom mindezt végigcsinálni. Rendkívüli módon stresszel, hogy nem marad kellő idő a haladásra.
    Piroska! Minden elismerésem és tiszteletem a Tiéd, és köszönöm az anyagokat! Eddig a legemészthetőbb a Te információs csomagod és a nyelvezeted volt számomra. De még így is irígykedve nézem pl. a Hasznos linkeket, és nem merek rájuk kattintani, mert előre tudom, hogy ha elkalandozok, ma megint nem fogom befejezni a saját munkámat...
    Hát drukkolok magamnak, hogy ne maradjak le semmiről...

    VálaszTörlés
  2. Drága Péter! Elnézést a késői reagálásért, látod sokszor ugyanazzal a problémával bírkózunk mindannyian: az időhiánnyal!
    A napokban volt "szerencsém" megkapni Bryan Tracy anyagát ahol az idő beosztással az idő gazdálkodással foglalkozik.
    Van mit tanulni és alkalmazni a mindennapjainkban.
    A Klub tagok kapnak belőle egy kis ízelítőt ajándékba!
    Szép napot
    Piroska

    VálaszTörlés