2010. jan. 26.

Vesszőparipám az mlm kosaras bolt

Hogyan lehet legális az mlm boltod?

Erről a témáról még 8-10 hónapja írtam egy 4 részes cikket ebben a blogban. Azt gondolom nem hagyható figyelmen kívül, hogy ha dolgozol akkor ellenőrizhető módon és legálisan tedd.

Tudd, hogy ha a kedvenc kozmetikai katalógusoddal mászkálsz a kollégáid között, megrendelést begyüjtve, akkor már kereskedsz és ha nem adsz számlát akkor bizony van fogás rajtad! A hivatal ezt meg is találja mert ezt keresi. Ne legyints, mert erre a területre most szállnak rá majd igazán. Emlékezz egy nagy mlm cég őszi reklámhadjáratát követő vizsgálatára, zárolásra amit adócsalás gyanúja miatt folytatnak még most is a hatóságok. Adózni kell és pont!

Van olyan MLM cég aki erre felkészült és olyan módon segíti a Te tiszta munkádat, hogy ebből se neki se neked ne legyen gondod. Törvényes, magyar, rendesen adózik és ezt várja el Tőled is. Mégis lehet az ő termékükkel ellátott saját webboltod mert értik és megoldották az mlm-eseknek azt a problémáját, hogy nem tudnak számlát adni ezért nem üzemeltethettek kosaras webboltot.

Egészen addig amíg a YessPlus üzlet egyszerűen megoldotta és áthidalta mélylinkkel, terméklinkkel így, hogy náluk rendel a vevőd.

Mint most Te, ha például az ezüst kolloidról olvastál vagy láttál volna képet akkor ha ide kattintasz, a központi bolt veszi és teljesíti a rendelésedet a tag helyett. De neki forgalom, pont és jutalék. Persze tájékoztatást adnod kell róla, hogy kattintást követően hová kerül...stb... de ilyen dolgokat is érint a kezdők mlm sulija.

Ilyen céget keress, hogy nyugodtan végezhesd a dolgod az MLM üzletedben az interneten! Ha kérdésed van mert nem találod nálatok az ilyen, legálissá tévő megoldást akkor hívjál fel bátran. Segítek! 0670/614-7136

Mert adózni kell és pont!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése