2009. júl. 26.

HURRÁ SIKERÜLT a saját cégemnél is megvan!

Az sikerült, hogy a cégem felé annyi sok jelzés ment a terméklinkek hiánya miatt, hogy megvan a megoldás, megvan a terméklink, lehet mélylinkelni a YessPlusnál! Erről beszéltem amikor a lenti 4 lehetőségből a 4-dikről beszéltem.
Nem tudom mekkora munka volt a programozónak, őszintén nem is érdekel. Az érdekel, hogy ha dolgozunk, olyan eszközzel dolgozzunk ami ma megoldható, elvárható és amivel lehet is jól, minőségi módon dolgozni!

<-- Így már lehet a saját weblapon termékleírást, információt, képet bármit kitenni mert van értelme, már lehet megrendelést fogadni. Kattints a képre, próbáld ki!

Akár a Te vevőd is rendelhet így. Mégpedig olyan módon, hogy ha csak kis mellékesként szeretnél az eladással foglalkozni, akkor is legális és nem kell a neten semmiféle kerülőt keresni, hogy a vevőtől a pénzt eljusson a céghez!

De ami ennél is fontosabb, a vevő számára is megbízható és követhető módon folyik a kiszolgálás a megrendeléstől kezdve a kiszállításig.

Azonnal el is kezdtem a saját weboldalamon megcsinálni azt amiről eddig beszéltem Nektek. Még alakítom, még nyers. Kb 1 hét mulva lesz a folyamat és a lapom is teljesen kész. Akkor megmutatom és lehet majd belőle "mazsolázni" ötletelni és hozzászólni. Most dolgozom azon, hogy ki kerülnek azok a sokat reklamált terméklinkek is akár ugyanúgy, akár egy képre kattintva mint itt fent.
Köszönet érte a cégem programozóinak és a vezérkarnak, hogy a reklamálásainkra ilyen gyorsan reagáltak.
Jó munkát Nektek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése