2009. ápr. 16.

Az MLM és az Internet MLM előnye

Az MLM előnye: hogy a szorgalom és a képesség egyenes arányában van a jutalékkal. A belső viszonyok rendezettek, világosak, egyenlőek. Az előrejutás tervezhető és függ az objektív, mérhető teljesítménytől, egy picit sem a főnöki rossz hangulattól.

Az MLM rendszerben fellelhető másik előny, hogy magas minőségű termékek találhatók a palettán, mivel ezek a cégek csak így maradhatnak fenn a piacon.

Az internet MLM előnye: Szaporodnak a webboltok, megcélozva azt a fizetőképes réteget aki igényli a jó minőségű vagy az elérhető árkategóriába tartozó termékeket. Annak a webáruháznak lesz nagyobb létjogosultsága ezen a piacon ahol a vevői szokásokat ismerik, és a visszatérő vásárlásokra alapozzák a marketing és eladási tervüket. Ha a webáruházhoz csatlakozó munkatársak szempontjait nézzük, nekik is érdekük olyan üzlet portékáit kínálni ahol a napi szükségletet elégítheti ki a vevője, így lesz visszatérő vásárlója.

Az Internetes MLM munkások részéről ez új felkészültséget és az internet marketing ismereteket feltételezi. Azonban a web2 ingyenes lehetőségek és az automatizálás az otthon végezhető munkák közé helyezi a web-mlm tevékenységet. Ettől a pillanattól kezdve minden MLM-es a saját székéből megszerzett tudást adaptálja majd a saját otthoni üzletébe.

Így kiépítheti magának az otthoni megélhetését, függetlenül attól, hogy a recesszió jön vagy megy. Mert itt nincs munkanélküliség hisz egyre több cég kínálja a portékáját ilymódon.

1 megjegyzés:

  1. Mindezekkel egyetértésben megjegyzem: Merem remélni, hogy az MLM-ezők veszik a fáradtságot és igyekeznek sok tanulással elsajátítani a számítógépes tudást és minél inkább kiismerik magukat a neten. Ez ugyanis elengedhetetlenül szükséges a rengeteg ismeretanyag azonnali és bőséges megszerzéséhez. Meg kell birkózni azzal a tudattal,hogy minél több ismeretanyaghoz jutunk,annál inkább úgy érezzük, hogy nem tudunk eleget. Ez viszont egyre több tanulásra ösztönöz bennünket.
    Így legyen!

    Üdvözlettel: Harangozó László
    http://altotas.blogger.hu/
    Köszönet az értékes hírlevelekért!

    VálaszTörlés