2009. ápr. 23.

Vértezd fel magad!

Útálom a kullancsot állatban, emberben egyaránt!
Energiavámpírok tényleg vannak, kerülöm őket a saját védelmem érdekében.

Mert a magam bástyáit felépítettem önfejlesztéssel, kitartó gondolat-válogatással. A rossz híreket mindíg kerültem de amióta tudatosan a pozitívra figyelek, egyre több jó történik velem. Mert kedves pesszimisták, a vonzás tényleg működik!
Azt vonzod be amire gondolsz, amiről beszélsz. Arra áll rá minden gondolatod rezgése és az azonos rezgészszámok megtalálják egymást. Nekem is figyelni kell a csekkek határidejét, a család megélhetését, a másnapi ebédfőzést. De ha Te csak a rosszakról tudsz beszélni akkor nem érdekel a mondanivalód! Hagyj vele békén!

Unom a válságot és tele a hócipőm azzal, hogy ha kell, ha nem kell, állandóan erre való hivatkozással bizonyos emberek felhatalmazva érzik magukat arra, hogy a "normáloptimizmusomat" elsöpörjék. Ha Te olvasóm nem vagy ilyen akkor nem neked szól ez a cikk. De ha szeretsz nyavajogni és csak a rosszat veszed észre akkor hozzád beszélek! De most én bombázlak téged a pozitívokkal:

Emberek üdvözöllek a józan világban Titeket!
Üdv abban a világban ahol szép a szivárvány, ahol a párok egy veszekedés után szeretettel megbékélnek egymással.
Légy üdvözölve az én világomban!

Légy üdvözölve ott ahol nem csak munkanélküliség van de munka is van, ahol ha fejleszteni magadat nem vagy rest akkor olyan magasságokba emelheted emberi önmagadat mint még sohasem.

Üdv itt ahol újabban naponta bombáznak jobbnál jobb munka ajánlatokkal mert aki dolgozni vágyik az tényleg kiválogatja az ocsuból a búzát!
Üdv itt ahol rajtam múlik mit vállalok el és mit utasítok vissza.

Üdvözöllek itt, ahol a gyerekek szeretik Arany János vagy Radnóti verseit.
Üdvözöllek itt ahol a pimasz kamasz, szépszóra (hallod? a szép szóra! ) átadja a helyét az idős néninek.

Üdvözlet itt, ahol a gyerek egy bunkó visszafeleselés után bocsánatot kér az apjától, mert az apa is megteszi ugyanezt ha téved.

Végül ha szeretnéd tudni honnan töltsd magad föl, a figyelmedbe ajánlok két erősítő alapkönyvet:
Biblia
A titok
... a többit rád bízom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése