2009. ápr. 16.

Már majdnem mindenki MLM-es

Vagy magad is benne vagy valamelyik üzletben.

Vagy a szomszédod kozmetikumokat árul, a munkatársa parfümöket, az unokahúga az egészséges élethez szükséges termékekkel foglalkozik, a sarki fűszeres pedig különleges teákat forgalmaz.

Mindannyiotokban van egy közös pont.

Ott van a vágy a jobb élet eléréséhez. Most lehet, hogy arra gondolsz, nem látod rajtuk a sikereket. (Jut eszembe.Biztos, hogy nincs az amit Te nem látsz? De erről később írok pár gondolatot.)

De ha valóban nem jól megy a bót, akkor vajon mi lehet a gond? Miért nem tudják néhányan igazán sikeresen csinálni?

Megmondom.

Mert ezek a hálózatok, kereskedelmi formák az eladásra ösztönöznek. Ez a mozgatórugó. Ezért el ne hidd senkinek, hogy nem kell eladnod semmit. Ez az egyik végzetes tévedés. Van még, nemsokára összegzem Neked őket, nehogy csapdába ess.

Add el. Adj el, gondozd a vásárlódat, tartsd a figyelmed középpontjában, hogy Rád essen a választása, ha vásárolni akar kozmetikumot, teát, bármit.

De mert eladni nehéz, egy külön hivatás, és nem mindenki alkalmas rá. Mert más embereket is meg kell győzniük arról, hogy adjanak el Ők is. Így csak az igazán elhivatottak tudnak valódi sikereket elérni. Itt igazán érvényes az ami a hagyományos vállalkozásnál igaz, miszerint addig amíg csinálja vlaki addig van jövedelem. Amint abbahagyja, pihen, beteg, nyaral, nem megy a bót. Nincs forgalom, nincs jövedelem. Így aztán születnek az MLM-sérült, csalódott kollégák. Pedig nem szükségszerű csalódni, csak be kell látni, hogy az eladás nem is olyan egyszerű. Ez egy szakma amit tanulni kell. Kellett régen is a hagyományos MLM-et, ma pedig az internet nyelvezetét, az itt előforduló érdeklődők, látogatók szokásait és gondolkodását kell ismerned.

Ennek ellenére tagadhatatlan, hogy egyre népszerűbb ez a vállalkozási forma. Miért? Erről már pár bejegyzéssel lejjeb beszéltünk, kérlek lapozz vissza kicsit.

De most itt a web! És nekünk pedig itt a web2 ! Mi ez? Hogyan használd az üzletépítésben? Fizetni kell érte? Hogyan ismered meg, ha még csak a számítógépet tudod bekapcsolni és a levelezésedet intézni? És mi az off-line és mi az on-line üzlet?

Ne aggódj, ezekre mind választ kapsz itt a blogon is, hisz sok ingyenes anyagot letölthetővé tettem.
De ha ez nem elég, Te ennél többet akarsz tudni és azonnal a weben profi kezdőként elindulni, akkor Neked való a 10 hetes MLM alap kurzus most még Bónusz áron beiratkozhatsz
Gyere! 10 hétig segítelek, nem csak MLM-ben de a Weben is üzletelni!

Ha pedig nincs kedved megtanulni hanem egy weblapot szeretnél nagyon gyorsan akkor 1 hét alatt kész a lapod >> rendeld meg baráti áron itt>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése