2009. ápr. 15.

Ki MLM-ezzen?

Nem mindenki! Felejtsd el azt az ostoba tanácsot amit akár a szponzorodtól is hallhattál, hogy az MLM üzlet mindenkinek megfelelő pénzkereset. Nem mindenki itt csinálja meg majd a szerencséjét, inkább úgy mondom, sikerét!
Ahogyan én nem lehetek jó asztalos, hentes, fizikus vagy biztosítási szakember, ugyanúgy Te sem biztos, hogy alkalmas vagy erre a szakmára.
A puding próbája az evés, tartja a mondás. Igen, vannak bizonyos tulajdonságok amivel ha nem rendelkezel bele se kezdj. Ez egy összetett szakma amit lelkiismeretesen tanulnod kell.
Ha elkezded, elsőként a szponzorod lesz az akire támaszkodsz mert Ő tudja, hogy milyen szakmai fogásokat kell megtanulnod. Minden üzlet más termékskálával, más-más marketing (juttatás) rendszerrel rendelkezik. Elsőként tehát a cégeddel kell megismerkedj.
Azután az interneten történő MLM-megoldásokkal, ami az én kedvenc területem mert egyszerűen határtalan! Fizikai és fantázia határtalan!
És végül itt vagy Te: minden ember más tulajdonságokkal van felruházva. Más vérmérséklettel, elszántsággal, tanulni és dolgozni akarással vagy rá szánt idővel rendelkezik.

Ne mondja a továbbajánlásnál senki a jelöltjének azt, hogy ez az üzlet neki meghozza a sikert, mert azt mindenki magából fogja majd kihozni. Elkeseredni nem kell csak magunkhoz őszintének lenni. Igen, kell egy kis önismeret.
Soha nem látott hatalmas eredmények és sikerek születnek az MLM szakmában de csak azok számára akik nyitottan és következetes kitartással csinálják a dolgukat. Csak az eredményes feladatról beszélek és nem arról, hogy szólíts le boldog-boldogtalant. Nem. Ez az idő már lejárt. Már másképp és más eszközökkel építheted az üzletedet. Hogy hogyan? Remélem WiP Klub tag vagy, ha pedig még nem, itt iratkozz fel és értesülsz a belsőbb titkokról is: http://webmlm.info
Erről a következő bejegyzésben olvashatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése